Internetile ei mahu koduperenaise kulukas harjumus pähe

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson/Scanpix

Puhtusearmastajast koduperenaise ebatavaline harjumus on internetis palju poleemikat tekitanud.

Eks meil kõigil ole oma krutskid ja veidrused. Puhtusearmastajast iiri pereema on aga ülekohtuselt inimeste kriitikalaviini alla sattunud, kuna teeb pärast igat duši all käiku, midagi, mida paljud meist ilmselt ei tee. Populaarse pereportaali Mumsneti poole pöördunud koduperenaine kirjutab järgmist:

«Kas ma olen tõesti napakas, et pesen oma saunarätikuid pärast igat pesukorda? On see vastuvõetav? Ma pesen pidevalt oma rätikuid.»

Naise lihtne küsimus sai tohutult palju vastukaja, vahendab irishmirror.ie. Küll võis foorumikasutajate ridade vahel sarkasmi välja lugeda, küll lendas sealt ägedaid kriitikanooli.

«Milline energia-, aja-, raha ja veekulu! Ma kasutan oma saunarätikut pärast seda, kui olen ennast puhtaks küürinud, äkki sa toimid siis kuidagi teisiti,» parastas üks foorumikasutajatest.

Ent täpselt samamoodi nagu on igal mündil kaks poolt, on ka selle koduperenaise ülestunnistuse juures midagigi head. 

Oma veidrat harjumust jaganud pereema pole nimelt oma katsumustes üksi. Üks Mumsneti kasutajatest tunnistas koguni, et kasutab ühe nädala jooksul 10 erinevat saunarätikut. «Ma ei saa sinna mitte midagi parata, ma lihtsalt ei suuda sama rätikut üle ühe korra kasutada,» kirjutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles