Motiveerivate tsitaatide asemel võtab kodudes maad uus trend - aga kas see on ikka parem? (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Mõtteterad ja motivatsioonitsitaadid on paljude jaoks juba väga eilne päev. Pole aga kindel, kas selle edasiarendus on ikka parem mõte.

Nimelt soovitab uus trend mõtteterad või motiveerivad tsitaadid palju püsivamalt oma koju kinnitada: see tuleks seina või põrandale plaatida, vahendab House Beautiful. 

Näiteks soovitab uus trend plaatida köögi tagaseina vana tuntud ütluse sellest, kuidas tuleb elada, naerda ja armastada. Või miks mitte laduda vannitoa põrandale mõni motiveeriv või innustav sõna või lause. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Wagner Design (@brookewagnerdesign) on

Paljud on vaimustuses ja leiavad, et tegemist on tõeliselt värskendava vaheldusega mõtteteradega plakatitele ja muudele üsna igavaks kippuvatele postritele. 

Teised on aga seda meelt, et midagi hullemat on raske välja mõelda, sest kui kord plaatidest laotud mõtteavaldusest tüdinema peaksid, on seda ilma kaptiaalsemat sorti remonti ette võtmata võimatu eemaldada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Sue (@jennasuedesign) on

Kuidas tundub?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles