Nostalgialaks: selles Tallinnas müüdavas korteris on aeg seisma jäänud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinnas Kristiine vanemas kortermajas on müüa kodu, mille fotode vaatamine on tõeline nostalgialaks: aeg on seal justkui aastakümneid tagasi seisma jäänud.

Tallinnas Kristiine linnaosas Tulika tänaval on müüa omapärase planeeringuga korter, mille sisustus on täielik vaatamisväärsus: selliseid kodusid tänapäeval enam tihti ei kohta ja paljudele on kindlasti tegemist väga nostalgilise vaatamisega, vahendab kinnisvaraportaal City24.ee.

Foto: city24.ee

Viiekorruselise kivimaja viimasel korrusel asuv korter ulatub läbi maja ja sobib suurepäraselt lastega perele, kuigi vajab ilmselt enne pisut ümberkujundamist. Korter on hea mürapidavusega, lubab kuulutus.

Foto: city24.ee

Elamu fassaadi soojustatakse ja renoveeritakse, paigaldatud on uus katus ning uuendatud küttesüsteemi. Trepikodades käib vilgas remont. Korter on avar, toad asetsevad eraldi, aknad avanevad nii Tulika tänava kui ka hoovi poole, mis tagab kauni päikesepaiste nii hommikul kui ka õhtul.

Foto: city24.ee

Aknad on vahetatud kõigis tubades. Korter vajab remonti. Uuel peremehel on võimalus disainida korter väga põnevaks, ainulaadseks ja mugavaks koduks. WC ja vannituba asetsevad koos. Korterelamus on tegus korteriühistu ning rõõmsad, sõbralikud ja ühtehoidvad naabrid.

Foto: city24.ee

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist City24.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles