Fotod: pealtnäha süütu majamüügi kuulutus rabab ja vihastab naabreid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: coldwellbankerhomes.com

Mis tunne sul oleks, kui saaksid ühel päeval teada, et naabritel on keldris midagi väga kummalist toimumas? Ühe säärase kodu naabruses elavad inimesed on igal juhul endast väljas.

Ameerika Ühendriikides Philadelphias on müügile pandud maja, mille keldris asub linateosest «50 halli varjundit» tuntud salamagamistuba meenutav ruum, vahendab Fox News.

Foto: coldwellbankerhomes.com

Kuulutus tõmbab ülemaailmset tähelepanu, aga maja ja selle praegused omanikud naabrite pahameelt. Naabrid on häiritud sellest, et nende naabermaja keldris tavapärasest ehk pisut ebatavalisemat elu elatakse ega taha sellest midagi teada.

Alles möödunud nädalal müügile pandud viie magamistoaga maja kuulutus kogus kiiresti tähelepanu ja seda eelkõige keldrisse peidetud niinimetatud naudingutetoa pärast. Midagi sellist tavaliselt vaikses ja perekeskses äärelinnakodus juba ei näe. 

Foto: coldwellbankerhomes.com

Kinnisvaramaakler Melissa Leonard on maja nimetanud Maple Gleni 50 varjundiks ning vihased naabrid on temaga sestpeale pidevalt ühendust võtnud, kuna nad ei soovi, et maakler nende naabruskonnale säärast tähelepanu tõmbab. Samuti häirib neid sellise maja naabruses elamise fakt iseenesest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Leonard (@realtormelissa) on

«Ma ei saa midagi parata: kui ma seda ruumi esimest korda nägin, ei tulnud mul pähe muud kui «50 halli varjundit». See ju meenutab seda filmi! Aga mul pole sellega mingit probleemi, minu meelest on see huvitav ja tore,» räägib Leonard.

Sestpeale on vastuoluline pilt paljudest maja reklaamivatest kinnisvarakuulutustest kadunud. Keldri kohta käib nüüdsest peale enamasti vaid märge, et seal asub viies magamistuba, mille saab soovi korral kerge vaevaga uuesti tavaliseks keldriks muuta.

Maja tuntus on selle praegusele omanikule aga vägagi kasuks tulnud: Leonardi sõnul rendib ta seda korraliku raha eest Airbnbs välja ja on lasknud keldris isegi räpivideo filmida.

Vaata rohkem fotosid majast SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles