Pikalt põlatud muster jõuab tänavu kodudesse tagasi

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Tänavu jõuab kodudesse väga vastuoluline muster, mis kas meeldib väga või ei meeldi üldse mitte. 

Klassikaline ruudumuster on üle väga pika aja kodudes jälle moes ja tänavu hakkab seda eriti sageli kohtama tekstiilidel: kardinatel, pehmemööblil, diivanipatjadel, ruloodel, vahendab portaal House Beautiful.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Graduate Hotels® (@graduatehotels) on

Ruuduline tekstiil on läbi aegade kuulunud näiteks klassikalise Inglise maakodu juurde, aga tänavu hakkab seda taas nägema ka hoopis teistsuguse sisekujundusstiiliga kodudes. 

Ruudumuster on suurepärane valik, mida on vastupidiselt levinud arvamusele väga lihtne kombineerida paljude teiste mustritega, näiteks lillelise ja isegi leopardimustriga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EAS Interiors (@easinteriors) on

Samas lisab ruudumuster ruumile iseloomu ja teravust ning muudab selle jõulisemaks: omadus, mis võib väga marjaks ära kuluda interjöörides, mis muidu liiga naiselikuks kipuvad muutuma. 

Paljudele on ruudumuster ka mõnus nostalgialaks, sest meenutab lapsepõlvest tuttavat kleiti, pidžaamat või vanaema pleedi, mistõttu on see sageli ka suurepäraseks kodutunde-tekitajaks.

Niisiis, tänavused kodusisustajad: tasub kindlasti katsetada!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HomeLiving Inc (@homelivingpillows) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles