Põhjakõrbenud panni puhastusvahendite hulka on lisandunud üllatav vahend vannitoast

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Põhjakõrbenud pannide puhastamiseks on olemas üks kiiretoimeline abimees, mille leiame reeglina kas vannitoavalamult või -kapist.

Esialgu veidi harjumatu puhastusnipp on internetimaastikul lumepalli kombel veerema läinud. Facebooki 5-Minute Crafts (tõlkes viieminutilised näputööd) grupis avaldatud neljaastmeline meetod on oma erakordsusest hoolimata tõhus ja lihtne.

Selleks, et pann taas puhtaks saada ei ole vaja muud kui üht hambapastatuubi, veidi kuuma vett ning üht pesukäsna lisaks, vahendab dailymail.co.uk.

Tegevuskäik on lihtsamast lihtsam: esmalt tuleb helde kogus hambapastat ringjate liigutustega kõrbenud pannile kanda. Seejärel tuleb võtta nõudepesukäsn ning pannile kantud hambapasta taaskord ringjate liigutustega laiali hõõruda. Kui pann viimaks hambapastaga kaetud on, tuleb see kuumemapoolse veega maha loputada. Põhjakõrbenud rasva tuleb järjekordselt ringjate liigutustega maha küürida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles