Vastuoluline trend kombib vaikselt ka vannitubade uksi

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kunagi põlatud trend on leidnud oma tee tagasi köökidesse, nüüd mil köögid on taas vallutatud, kombib see vaikselt uute asumaade piire.

Avatud riiulid on naasmas inimeste majapidamistesse. Sisekujundusmaailma poolehoiu on need juba võitnud ning seetõttu otsitakse neile aina enam rakendust.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Early mornings are my favorite time of day. Jesse and I tag team, often alternating who’s in charge in the morning. One of us is always out the door by now. I always take advantage of this time to line up my day, review our calendar, pack a few healthy snacks and tackle a few client emails before the day really gets going. New week = new goals. ? #josephineplace #LiveInTheDetails ? @chelsielopezproduction . . . . . #designbuild #housetour #thatsdarling #designinspo #designideas #currentdesignsituation #designstyle #apartmenttherapy #remodelgoals #minneapolisrenovation #stpaulrenovation #minneapolisremodel #stpaulremodel #rshome #howyouhome #bhghome #pursuepretty #minnstagramers #modernfarmhouse #minneapolis #homeremodel #instahome #myonepiece #bathroomremodel

A post shared by Jkath Design Build + Reinvent (@jkath_designbuild) on

Tagasihoidlikku joont hoidev väike riiul passib täiuslikult ka meie vannitubadesse, vahendab realsimple. Avatud riiulite korral on esmatähtis järgida, et riiulil valitseks harmoonia ja tasakaal. Esteetilist naudingut peaksid pakkuma nii taimed, vaasid kui oskuslikult kombineeritud nipsasjakesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles