Üle piiri: väga tillukese korteri eest küsitakse absurdselt kõrget üürihinda

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Pooltühi Manhattani korteri eest küsitakse naeruväärselt kõrget hinda.

Mõni teine Manhattani stuudiokorter oleks ehk seda summat väärt. Lääne-Manhattanil Chelsea naabruskonnas üüriturule paisatud pooltühi elamispind ning selle igakuised üürimaksed on aga selle kandi inimesed püha viha täis ajanud.

Asjatundjate sõnul peaks Manhattani stuudiokorterite keskmine üürihind ulatuma veidi üle 1773 euro. Sisustamata ning viimistlemata üürikorteri eest küsitakse aga koguni 1418 eurot kuus. 

Kallihinnalisest korterist leiab imepisike vannitoa ning uste taha peidetud veelgi väiksema kööginurga, kuhu on paigaldatud üks valamu, pliit ning kaks väikest köögikappi, vahendab nypost.com. Mis veelgi hullem - päevavalgus pääseb korterisse vaid ühe akna kaudu.

Kuulutust vahendava kinnisvaraportaali sõnul asub stuudiokorter vaiksel kõrvaltänaval ning on olnud turul tänase seisuga veidi enam kui 17 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles