Fotod: Kadriorus pakutakse üht isemoodi võluvat korterit müügiks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kadrioru tammede vahel ootab uut pererahvast üks õige huvitava rüüga elamispind.

Läbi kahe korruse kulgev neljatoaline korter, üldpinnaga 109,8 ruutmeetrit, on valgusküllane ning isemoodi põnev ja hubane. Võluv interjöör ning ümbritsev elukeskkond muudavad selle kahtlemata väga silmapaistvaks korteriks.

Foto: KV.EE

Esimesel korrusel asuvad esik, garderoob, elutuba, avatud köök ning tualettruum. Teiselt korruselt leiab aga kolm magamistuba, trepihalli, vannitoa-WC ning sauna.

Foto: KV.EE

Korteri aknad avanevad hoovi ning Terase tänava suunas. Kuivõrd Terase tänava puhul on tegemist tupiktänavaga, on elu korteris pigem vaikne ja rahulik. 

Foto: KV.EE

Kodusoojust jagab siin gaasikatel, tagades aastaringselt mõistlikud küttekulud. Korterisse on muuseas ka õhksoojuspump paigaldatud.

Foto: KV.EE

Korteri hinna sisse kuulub autokoht kinnistul ning panipaik keldris. Kui arvad, et oled leidnud kodu endale ja oma perele, uuri pakkumise kohta SIIT veidi lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles