Asukoht määrab hinna: tillukese eramaja eest küsitakse uskumatut raha

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: seacoastdwellings.com

See tilluke, kõigest 30-ruutmeetrine näide on suurepärane näide sellest, kuidas pole tähtis, millises seisus on maja, mida müüd: hinna määrab suures osas asukoht.

Ameerika Ühendriikides New Hampshire´is asuv maja on kõigest 30 ruutmeetrit suur, aga selle müügihind on ligikaudu 2 miljonit eurot, vahendab Fox News. 

Tegemist on 80 aastat vana majaga, mille seisukord ei ole kiita. Kuid maja siin krundil suurt ei maksagi: maksab krunt ise, õigupoolest selle asukoht. 

Maja asub nimelt Portsmouthi ajaloolises ja ihaldusväärses linnaosas South Endis, kus kinnisvara harva müügile tuleb ja mis on hetkel nii trendikas, et pole kuigi tõenäoline, et ka juba korrastatud eramutest mõni lähiajal müüki läheks. Selliseid vanu, veel kaasaegse hoonestuseta krunte sinna aga enam sisuliselt jäänud polegi. 

1940. aastal ehitatud majas on kõigest üks magamistuba. Kunagi asus selles mereäärse tänava ehitises hoopis kommipood ja eramuna võeti maja kasutusele hiljem. 

Uuel omanikul on suurepärane võimalus rajada kodu, mille akendest avanevad merevaated. 

Vaata rohkem fotosid SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles