Fotod: pere kujundas masendavalt tumedast elutoast kauni kaasaegse ruumi

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Houseologie

Sellises elutoas võib kergesti tekkida tunne, et asi on nii halb, et paremaks minna ei saagi. Õnneks sai küll.

Pruun ja tolmune elutuba ühes ameerika pere kodus vajas hädasti värskendamist. Pererahvas otsustas töö teha oma kätega: ema, isa ja 14-aastane poeg. Ettevõtmine tundus riskantne, aga tulemus on suurepärane.

Välja vahetati kõige muu hulgas ka tohutusuur peegelsein ja vana kamin: julged sammud, mis end siiski täielikult õigustasid. Samas säilitati ruumis ka pisut algupäraseid elemente: nii palju, kui uue disainiga sobitamiseks võimalik oli.  

Foto: Houseologie
Foto: Houseologie

Remondi käigus eemaldati ka mingil ajahetkel paigaldatud ripplagi ja toodi esile algupärased ehedad ning kaunid laetalad, mis annavad ruumile väga palju juurde. 

Foto: Houseologie

Kamina kõrval on uues elutoas suureks pilgupüüdjaks kahtlemata modernse ilmega asümmeetriline valgusti. Peamiselt hallides toonides elutoas on vaiba ja muude väiksemate detailide näol samas siiski ka piisavalt värvi.

Foto: Houseologie

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles