Kolm asja, mida üle 30aastase inimese kodus olla ei tohiks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kui soovid, et su kodu kõneleks sellest, et tegemist on kohaga, kus elab päriselt täiskasvanud inimene, pööra tähelepanu esemetele, mis seal nähtaval on.

Portaal BestLife toob välja kolm eset, mida ei tohiks olla ühegi tõsiseltvõetavust taotleva üle 30aastase inimese kodus.

Purgid klaaside ja vaaside asemel

Alles oma elu peale siirdunud noore inimese puhul pole hullu, kui klaasi või vaasi asemel tuleb aeg-ajalt hoopis purgikastme kasutamisest alles jäänud klaaspurke kasutada. Üle 30aastase inimese kodus võiks lillede ja joogi tarbeks siiski spetsiaalselt selleks mõeldud esemed olemas olla. Kenad minimalistliku joonega vaasid ja klaasid ei maksa palju.

Hiigelsuured kaisuloomad

Kindlasti on nendega seotud mõned toredad mälestused, aga suured kaisuloomad täiskasvanud inimese kodus mõjuvad siiski pisut kummaliselt. Pane need kappi või vii hoiule vanematekoju seniks, kuni sul on lapsed: siis on pehmed tegelased kodus jälle täiesti õigustatud. 

Madrats voodi asemel

Tudengina võib olla ükskõik või isegi tore, kui su voodiks on põrandale visatud madrats. Tõsiseltvõetaval täiskasvanul võiks siiski olla oma korralik voodi, mis pole maapinnaga tasa. Voodi soetamiseks ei pea samuti kuigi jõukas olema: täispuidust korralikke voodiraame saab soetada ka teiselt ringilt ja nende hinnad jäävad mõnekümne euro piiridesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles