Üks iseenesestmõistetavana tundunud mööblitükk on köökidest kadumas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moodsatest köökidest seinakappe ei leia.
Moodsatest köökidest seinakappe ei leia. Foto: Shutterstock

Koduomanikud on loobumas ühest elementaarsest mööblitükist meie köökides. Millega tegu? 

Selgub, et väga paljudel koduomanikel on kõrini harjumuspärastest seinakappidest, mistõttu on mujal maailmas täheldada juba ka köögikappide müüginumbrite järsku langust. 

Koduomanike mentaliteet on muutunud ning omal ajal kuivainete ning nõude peidupaigaks olnud seinakapid on paljude jaoks oma eesmärgi minetanud, vahendab apartmenttherapy.com

Hüvastijätt seinakappidega peaks asjatundjate sõnul looma väärt pinnase mõne muu lahenduse tekkeks. Sisekujundajad on veendunud, et möödunud aastal taasavastatud avatud riiulite kontseptsiooni kõrval tõstab kindlasti pead veel mõni muu trend, mis saab asendama seinakappide hoiueesmärki. Praktilisema meelega koduomanike köökidest leiab endist viisi seinakappe, mille taha kõik üleliigne peitu panna. Küll aga hakkame neid järjest väiksemates kogustes ja ka suurustes nägema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles