Fotod: tuntud ja igavavõitu IKEA mööblitükist saab teha midagi väga lahedat

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.ohohdeco.com

Tuntud ja armastatud, aga üsna igavavõitu IKEA mööblitükk on väga hea toorik mitmeteks põnevateks projektideks. Siin on üks võimalik lahendus.

Tegemist on IKEA KALLAX-sarja riiuliga, aga õigupoolest saab samasugust projekti teha ka paljude teiste tootjate sarnaste riiulitega. 

Oma algupärasel kujul on seda tüüpi riiul küll väga praktiline, aga ka väga, kohati isegi liiga minimalistlik. Paljudesse interjööridesse sobitumiseks vajab see pisut kohandamist ja just üks selline projekt siinkohal ettevõetud ongi.

Foto: ohohdeco.com

Tavaliselt tagaseinata valge riiul sai endale efektse puidutooni tagumise seina ja retrostiilis puitjalad, mis on riiuli alla kinnitatud korraliku puitraami abil. Riiuli pealmine osa kaeti puitplaadiga. 

Ruumis täiendavad ümberkujundatud riiulit nahast sisustusdetailid ja kaunid suured ning efektsed potililled, mis aitavad riiulil veegi paremini esile tulla. 

Foto: ohohdeco.com

Täpsemalt saad lugeda Ohohdeco blogist. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles