Uuenduslik müüginipp: osta kodu ning saad aastase kohvivaru pealekauba

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ebatavaline müüginipp.
Ebatavaline müüginipp. Foto: Shutterstock

Austraalias ootab kohvihoolikuid üks õige ahvatlev pakkumine – müügiraskustes maja ostuga saab aastase kohvivaru pealekauba.

Austraalia maakler Tracey Steuart tahtis oma portfellis olevad müügiobjektid veidi ahvatlevamaks muuta. Meeleheitel maakler päris isegi kohalikelt elanikelt aru, et saada parem ülevaade nende eluviisist, soovidest ning eelistustest. 

Suure ringi uuring tõi päevavalgele kogukonnas elavate inimeste ühise huviobjekti – Zarraffa-nimelise kohviku, kus elanikud halli argipäeva valguses tihtipeale kohvi järel käisid, vahendab realestate.com.au.

Ettevõttega ühendust võtnud Steuart sai suurema vaevata kohviku nõusse räägitud. Maakleri kinnisvarakuulutust saadab nüüd aastase kohvivaru pakkumine. Asjatundliku naise algatus on inspireerinud ka hulga teisi inimesi, kes samuti suurest meeleheitest proovivad huvilistele mingitki lisaväärtust pakkuda. 

Maaklerid teiselpool ookeani leiavad, et kui see aitab turgutada sealset ülekuumenenud kinnisvaraturgu, on Steuart ilmselt õigel teel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles