Suurepärane lihtne nipp aitab külmkapi mahutavust kahekordistada (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Olgu külmik kui suur tahes, vahel tuleb ikka ette, et asjad ei taha sinna ära mahtuda või on kaanega säilituskarbid otsa lõppenud ja asju ei saa üksteise otsa ladustada. Siinkohal tuleb appi üks geniaalne nipp.

Selleks tuleks koju soetada paras ports söömispulki: soodsalt saab neid näiteks iga kord, kui koju sushit tellid. Samas võid neid muidugi ka spetsiaalselt osta. 

Nüüd ei tule teha muud kui panna üks pealt lahtine anum kappi, panna risti üle selle kaks söömispulka ja paigutada teine anum selle peale. Nii saad anumaid üksteise otsa laduda nii palju kui pulki on või kui riiulivahe kõrgus võimaldab.

Esmalt portaalis Reddit ilmunud nipp on tänaseks väga laialt levinud ja inimesed on üldjoontes vaimustuses. Eriti kiidetakse seda kui suurepärast lahendust olukorraks, kus süüa on tulnud teha korraga rohkem ja kaanetatavaid säilitusnõusid kõige jaoks lihtsalt ei jätku.

Eriti mugav, et nii võib toidud jätta ka nõudesse, millesse need valmistati ja millega plaanitakse uuesti serveerida. Oluliselt vähem nõudepesu ka!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles