Fotod: Eesti kõige kallim ja kõige odavam maja paistavad seekord väga silma

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kui tavaliselt on Eesti kõige kallim maja mõni hoone vanalinnas ja kõige odavam mõni pisike suvilatüüpi hoone Ida-Virumaal, siis seekord on asjad pisut teisiti.

Eesti kõige odavam maja - 1990 eurot

Foto: KV.EE

Tegemist on 18 toaga majaga Toila vallas Kohtlas. See on 1958. aastal ehitatud korterelamu, mis on mõnda aega tühjalt seisnud. Maja kahel korrusel on kokku kaheksa korterit. Juurdepääs majale on hea, maja ees on jalgtee, kinnistul mitmed põlispuud. Pinda on majas 463 ruutmeetrit, kinnistul kokku 3509 ruutmeetrit. Kahtlemata huvitav pakkumine inimesele, kes otsib põnevaid väljakutseid.

Eesti kõige kallim maja - 3 300 000 eurot

Foto: KV.EE

Eesti kõige kallim hetkel müügis olev maja asub Pirital. 2001. aastal ehitatud maja on samuti väga ruumikas: siin on 12 tuba. Majal on kokku kolm korrust ja ruutmeetreid tervelt 644. Kinnistu kogupindalaks on 4907 ruutmeetrit. Maja asub merele väga lähedal ja on oma olemuselt tõeline silmatorkav uusaegne villa. Maja ümbritsev aed on samuti silmatorkavalt kaunis ja hästi hoolitsetud. Sobib kahtlemata inimesele, kellel on lihtsalt väga palju raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles