Tungivalt soovitatav: vannitubades tuleks dušikardinatest loobuda (3)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Vannitoa kavandamisel tekib tihti küsimus, kuidas eraldada dušinurk ülejäänud ruumist. Dušikardinat igal juhul kasutada ei maksaks.

Dušikardin on lahendus, mida tuleks oma kodus stiilipuhtuse huvides igal juhul vältida: see ei tee kellegi pesuruumi kaunimaks, olgu see valitud kui peen ja stiilne tahes, kirjutab House Beautiful.

Ka dušikabiinid ei ole sisekujundust silmas pidades kuigi hea valik, sest mõjuvad robustselt ja plastmassiselt ning ei kaunista pesuruumi sugugi. 

Kindla peale minek on aga klaasuksed ja eraldusseinad. Need annavad igale vannitoale väga kauni lõppviimistluse ja tagavad, et ruumi ei jääks mingit juhuslikkuse tunnet, mis dušikardinaga paratamatult kaasas käib. 

Samuti lahendavad klaasuksed ühe sagedase dušikardinaga kaasas käiva probleemi: kui see tekitab ruumis tihti ahistava tunde, siis läbipaistvad klaasuksed ja -seinad tagavad, et ruum mõjub alati avaralt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgan Miller (@patronnedesigns) on

Tegemist on kindlasti kulukama, kuid samas ajatu lahendusega, nii et kui disainipool vannitoas vähegi pinget pakub, tasuks seda kindlasti kaaluda. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles