Fotod: maja, mis kahtlase mineviku pärast kuidagi müüdud ei saa

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neverlandi rantšo.
Neverlandi rantšo. Foto: PHIL KLEIN / REUTERS / Scanpix

Tegemist on tõenäoliselt ühe kõige enam meediakajastust saanud majaga läbi aegade. See on ka üks põhjus, miks seda kuidagi müüa ei õnnestu. 

Michael Jakcsoni Neverlandi rantšost on kuulnud ilmselt kõik, kes viimase paarikümne aasta jooksul vähegi lehti on lugenud. See on maja, kus popkuningas elas suure osa oma edukast karjäärist ja kus ta paraku väidetavalt ka mitmeid lapsi ahistas. Seetõttu on tema surma järel müüki pandud maja siiani müümata, vahendab portaal Realtor.

Lõuna-Californias asuv rantšo on müügis kolmandat korda ja ostjat ei paista leiduvat ka seegi kord. Seda hoolimata tõsiasjast, et kui esialgu küsiti selle eest umbes 100 miljonit eurot, siis tänaseks on hind langenud juba 31 miljoni euro peale. Nii märkimisväärseid hinnaalandusi kinnisvaraturul sageli ette ei tule. Samas on praegune hind aga lõpuks kooskõlas teiste piirkonna samaväärsete pakkumistega.

Neverlandi rantšo.
Neverlandi rantšo. Foto: PHIL KLEIN / REUTERS

Jackson ostis 80ndate algul ehitatud maja 1987. aastal ja elas seal enam kui 15 aastat. Aasta enne Jacksoni surma läks maja popikuninga majanduslike raskuste tõttu kinnisvarafirma kätte, kellele see siiani kuulub.

Võimsas hoones on pinda enam kui tuhat ruutmeetrit. Maja juurde kuuluval krundil on muuhulgas ka miniloomaaed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles