Hobuse majapidamisse toonud üürnik tuli kohtu kaudu välja visata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Suurbritannia üürileandja pidi kohtu vahendusel põrguliku üürniku tekitatud kahju välja nõudma. 

Viie lapse ema Katie Bentley ei olnud just kõige populaarsem tegelane oma naabruskonnas. Põrgulikust üürnikust pereema kuritarvitas oma üürileandja usaldust, häiris naabrite argipäeva ning tõi kõige tipuks ka hobuse oma üürileandja tagahoovi. Naine suutis üürileandja kodu niivõrd pea peale pöörata, et viimane on oma kinnisvara suhtes igasuguse lootuse kaotanud ning pidi naise vastutusele võtmiseks kohtu poole pöörduma.

«See on väga frustreeriv. See oli väga kena korter, ent nüüd on see hävitatud ja ma ei saa sellesse midagi parata,» ütles Bentley üürileandja Phil Withnall väljaandele thesun.co.uk.

Bentley väärtegude hulka mahuvad lisaks ka sisselöödud uksed-aknad ning kolmekuune üürivõlg. Naise endise üürileandja Withnalli sõnul ulatuvad naise põhjustatud kahjud koguni 23 221 euroni. «Ma olen 25 aastat üüriturul tegutsenud ja siiamaani pole millegi taolisega pidanud silmitsi seisma,» ütles ta lisaks.

Kohtuotsusega mõisteti Bentleylt üürileandja kasuks hüvitis summas 492,8 eurot. Ühtlasi tehti naisele ettekirjutus üürikodust 27. veebruariks lahkuda. Kohtu poolt ettenähtud hüvitist pole põrgulik üürnik tänase päevani tasunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles