Kaasaegsete trendide varju jäänud sisekujundusstiil tuleb taas

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Aegumatu sisekujundustrend on taas sisekujundusmaailma huviorbiidis.

Ajaratas on pöördunud. Sisekujundusmaailma jaoks tähendab see aga seda, et on aeg eilsele päevale veel üks pilk heita ning unustusse vajunud trendidele-lahendustele uus võimalus anda.

Möödunud aasta lõpus sisekujundajate meeli ergutanud klassikaline sisekujundus peaks käesoleval kalendriaastal veelgi enam jõudu koguma. 18. sajandist saati inimkonda saatnud kujundusstiilil ei lase sisekujundusmaailm veel nii pea hääbuda.

«Inimesi võlub klassikalise sisekujunduse juures selle mugavus, ilu ning ajatu stiilipuhtus,» ütles sisekujundaja Lori Henle väljaandele mydomaine.co.uk. Trendi tõusva populaarsuse taga näeb ta muutust inimeste mõttelaadis – inimesi paelub klassikaline sisekujundus selle kestvuse pärast, mis erinevalt hooajalistest trendidest püsib maitsekana terve elu. Erinevalt trendidest, mis tulevad ja lähevad, ei tohiks Henle'i sõnul koduomanike vaimustus klassikalisest sisekujundusest nii pea veel vaibuda.

Klassikaline sisekujundus on inimkonda saatnud 18. sajandist saati. Klassikalisi detaile, keskmisest veidi luksuslikumaid lahendusi pakkuv sisustusstiil tagab aastast aastasse trendika kodu, ilma et peaks sisustustrendidega kaasa jooksma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles