Kolm asja, mida hommikul ärkamise järel teha ei tohi

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kui tahad, et päev ja elu laiemalt ehk pisut paremini sujuks, tuleb üle vaadata oma harjumused: ka need, millega päeva alustad.

Koduportaal Apartment Therapy soovitab loobuda alljärgnevast kolmest harjumusest, kui tahad oma elu pisut paremini sujuma saada.

Telefonis surfamine

Päeva sotsiaalmeediaga alustamine on tõestatult halb inimese vaimsele tervisele, samuti soodustab tühja pilguga Facebookis ja Instagramis uitamine ajataju kaotamist, mis omakorda muudab hommikud reeglina liiga kiireks ja kaootiliseks. Ära lase sellisel olukorral tekkida.

Hommikusöögi vahelejätmine

Söömata jäänud hommikusöök mõjutab tervet päeva, sest soodustab igasugu näksimisi ja ülesöömisi ning lisaks mõjutab meie tuju. Kui sa pole harjunud hommikuti sööma, on alustada ilmselt raske, aga tee seda vähehaaval ja lõpuks saad isegi aru, kui nauditav päeva algus on korralik hommikusöök koduse söögilaua taga.

Õhtul tegemata jäänud toimetused

Kui on asju, mida saad õhtul ära teha, et hommikul oleks aega rohkem, ei maksaks neid tegemata jätta. Järgmise päeva lõuna, tööle selgapandavad rõivad ja muu taolise saad kindlasti valmis panna juba eelmisel õhtul. Kavanda päev varakult ette, leia hommikust vaba aega ja kasuta seda selleks, et veidi lihtsalt rahulikult võtta: selline omaette olemise hetk annab päevale palju juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles