Foto: suurepärane nipp pisikese esiku väga praktiliseks sisustamiseks

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uusarenduste pisikesed esikud pakuvad paraja väljakutse: praktiliseks sisustamiseks on ruumi väga napilt, aga igapäevases kasutuses olevad esemed vajavad ju mugavat paigutamist. Siit leiab abi!

Korralikud tugevad mööblitükid on muidugi väga asjalikud ja lisavad ruumile kindlasti väga palju, aga kui põrandapinda on napilt, tuleb pea tööle panna ja leida alternatiivseid lahendusi.

Selleks, et säärasele pisikesele ruumile anda maksimaalselt praktiline kasutus, on Aniko blogist Place of My Taste leidnud suurepärase lahenduse: kobakate mööblitükkide asemel kasutab ta seinale riputatud nagi ja selle alla põrandale paigutatud säilituskorve.

Foto: placeofmytaste.com

Lisaks sellele on seinale paigutatud tarvilike märkmete, paberite, arvete, kirjade ja muu pisema pudi-padi hoiustamiseks vajalik failikaust ja väike teadetetahvel. Kuna nagisid leiab mitmel erineval kõrgusel, ei mõju see kõik kokku kuidagi juhuslikuna, vaid näeb vastupidi välja väga kaunis, praktiline ja läbimõeldud.

Puudu pole sellises ruumis küll millestki. Rohkem Aniko tegemisi leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles