Pea meeles: kiire lumetõrje tuleb lepingusse märkida

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ootamatu lumelisa põhjustas palju meelehärmi.
Ootamatu lumelisa põhjustas palju meelehärmi. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Olenemata kodu- ja korteriomanike valmidusest ja tähelepanust, võib ilm alati pöörduda - mida taoliste ootamatuste korral teha?

Nädala keskel paksult maha sadanud lumevaip tekitas majaelanikes aga ka korteriühistu liikmetes paksu pahameelt. Elanike meelekibedust saab tõtt-öelda juba eos vältida, kui tellida kiirtõrje varakult juba korrashoiulepingu raames.

Pindi Kinnisvarahalduse juhatuse liige Elari Udam ütles, et kõikide korrashoiufirmade prioriteediks on oma lepinguliste klientide teenindamine. «Suure lumesaju korral eeldavad hoopis teisi teenuseid tellinud kliendid ekslikult, et juba varahommikul on lumesahk majaesise puhtaks teinud. Paraku nii see ei ole – lumesahk on hommikul maja ees vaid juhul, kui selline tellimus on juba lepingusse kirja pandud. Vastasel juhul on tegemist sõna otseses mõttes ootetöö ning lisakuluga,» selgitas Udam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles