Fotod: lõbus kuulutus pakub klaveri lisavarustusena ridaelamuboksi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Muusikasõpru ootab Viljandimaal üks õige põnev pakkumine.

Klaver asub väga heas asukohas. Siit on vaid 600 meetrit teatrini - kui oled klaveril harjutamise lõpetanud, siis õhtusel etendusel esinemiseks pole vaja mantlitki selga ajada. 

Klaveri lisavarustuseks olevas majas tehti 2008. aastal põhjalik remont, mille käigus täiendati lagede soojustust, uuendati magamistubade põrandaid ning vahetati välja kogu vannitoa sisustus. Lisaks leiab siit 2007. aastal valminud malmsüdamikuga kamina, mille õhkütte torud viivad elutuppa ja ühte magamistubadest. Kamina kütmine pole siin majas vaid silmailuks. Hubane kamin soojendab kenasti kogu maja ning tagab selle, et klaveril mängides ükski näpp külmetama ei hakkaks.

Foto: KV.EE

Majas on külluslikult panipaiku - kelder, pööning ja sahver. Pööningukamber on mitmefunktsionaalne, sinna saab kuulutuse järgi ladustada kõik «igaks-juhuks-äkki-läheb-vaja» esemed. Kui aga kogumismaania puudub, saab seda kasutada ka tagavara külalistoana.

Uuri isevärki pakkumise kohta SIIT veidi lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles