Fotod: väike kodune detail, mis muudab koeraomaniku elu kordades lihtsamaks

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Inimese parim sõber võib koju ka parajal hulgal segadust korraldada, seega võiks iga koeraomaniku kodus olla üks väike detail, mis muudab elu palju lihtsamaks.

Iga koer vajab aeg-ajalt pesu, aga eriti aktuaalseks kerkib see teema kevadel ja sügisel, mil meie kliimas porist aega on päris korralikult. Selleks, et koera jalutuskäigujärgne puhastamine võimalikult mugav oleks, tasuks kodu kavandades kohe sinna sisse arvestada üks detail, mis koeraomaniku elu oluliselt lihtsustab: pesemisnurk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darlene Umina (@lovewhereyouliverealtor) on

Selline duširuumilaadne nurk võiks vabalt asuda näiteks kohe välisukse kõrval, et poriste käppadega koeraga läbi kodu kõndima ei peaks. Mõistagi vajab selline lahendus samasse ka korralikku ventilatsiooni, et niiskus interjööri rikkuma ei hakkaks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HUNTERS LANE_Elisabeth Bryson (@_hunters_lane) on

Koerapesu kõrval saab sellises pesunurgas väga mugavalt suvel ka jalad või õues mängides pisut liiga ülemeelikuks muutunud lapsed ära loputada. 

Korteritesse on sellist lahendust mõistagi pisut keerulisem kavandada, kuid ka Eestis leidub tänaseks uusarendusi, kuhu on koerapesujaam ühiskasutatavale alale sisse ehitatud. Kui oled koduotsingutel koeraomanik, tasub valikuid tehes selliste korterite poole kiigata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles