Fotod: naine läks kodus kingiks saadud majapidamisesemega üle piiri

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Pulmakink peaks ikka praktiline olema, otsustas üks paar, kes meespoole õe pulma siirdudes kingiks sildimasina valis. Seda, mis järgneb, ei osanud nad muidugi aimatagi.

Kui ameeriklane Joe Arroyo oma naisega oma õe Lita Martinezi pulma siirdus, otsustasid nad kingiks valida sildimasina - praktilise majapidamiseseme, mida paljud korraarmastajad kõrgelt hindavad. 

Lita ei soovinud aga sildimasinat klassikalisel moel kasutada: selle asemel, et sildistada kõik esemed igavate kuivade sildikestega, lähenes ta ülesandele palju loomingulisemalt. Nii loominguliselt, et Joe otsustas õe kätetööd ka Facebookis jagada. 

«Kinkisime mu naisega õele pulmadeks sildimasina. Siis juhtus nii...» kirjutab Joe ise jagatud fotode juures. 

Klassikaliste sildikeste asemel on Lita lähenenud asjale nii, et munaresti juures on kiri «väga noored kanad», pesuvahendi juures «pesukaste», snäkid on nimetatud isurikkujateks, rinnahoidjad tissilõksudeks. 

Mida rohkem hoogu Lita sattus, seda parematele ideedele ta tuli. Napsuriiul sai sildi «head-ööd-mahl», võikarp aga «leivaniisutaja».

Postitus on Facebookis äärmiselt menukaks osutunud: seda on jagatud 162 000 korda ja inimesed kiidavad, et piltide vaatamisele kulutatud aeg oli seda väärt. 

Arvestades fotode menu, on Lita hakanud neid jagama ka oma Instagrami kontol. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles