Pinterestis alguse saanud trendist tasub suure ringiga mööda minna

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Pinterestist alguse saanud pesukapsli trendi võime noorema ja ka veidi vanema põlvkonna huvides südamerahus mõtteist visata.

Kevadine suurpuhastus ning kodu värskenduskuur ei ole enam mägede taga. Sellest johtuvalt paneb Ameerika puhastusinstituut (ACI) koduomanikele südamele - klaasist nõu või pilkupüüdva purgi sisse peidetud pesukapslid tuleb laste ning eakate silmade eest ära viia.

Pesukapslid on juba mitmel pool maailmas pahandust külvanud, kaunitesse purkidesse-anumatesse hoiule asetatud kapslid võivad aga sellesse katlasse veelgi tuld juurde lisada, vahendab apartmenttherapy.com. 

Sotsiaalvõrgustikus Pinterest alguse saanud trendist soovitab Ameerika Puhastusinstituut mitte välja teha ning hoida pesukapsleid nende originaalpakendis, laste käeulatusest väljas. Asjatundjate sõnul on pesukapslite pakendid oma ülesehituselt reeglina piisavalt keerulised, et lapsekäsi neist läbi ei murraks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles