City24 loosib: vali oma lemmikarendus ning võida ööbimine võrratus Eesti peegelmajas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

City24 uusarenduste kampaania «Tule meile naabriks!» koondab tänavu rekordarvu uute kodude pakkumisi Tallinnas ja Harjumaal. Kampaania raames kutsutakse huvilisi osalema küsitluses, mille auhind ei tohiks ühtegi kinnisvara- aga ka arhitektuurihuvilist külmaks jätta.

Loosimises osalemiseks tuleb esmalt anda hääl oma lemmikarenduse poolt ning seejärel kalendris 15. aprilli kuupäev ära märkida, sest justnimelt sel päeval loositakse välja ööbimine võrratus ÖÖD peegelmajas.

Võitjale eraldatakse unikaalne ÖÖD House broneerimiskood, mille alusel on võitjal õigus broneerida ÖÖD majas kaks järjestikust ööd mistahes vabadel kuupäevadel kuni 20.12.2019. 

ÖÖD peegelmaja

Vendade Tiikide idee väiksest mugavustega majakesest, kus on mõnus puhata ja mis sulandub hästi nii loodusesse kui ka modernsesse linnaruumi, sündis pea kolm aastat tagasi. Tänaseks on eriline peegelmaja tähelepanu saanud üle kogu maailma ja esindatud enam kui tosinas riigis. ÖÖD peegelmaja võib leida nii suurlinnast, põhjamaade karmi looduse rüpest kui kõrbest liivadüünide vahelt. Eestis leiab majakese vaid mõnekümne kilomeetri kauguselt pealinnast, kauni Jägala jõe kaldalt.

Küsitlusele saab vastata SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles