Fotod: ühe Eesti kodu müügikuulutuse pildid paistavad silma väga huvitava lähenemisega

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Harjumaal Järvekülas on müüa majaosa, mille kuulutuse fotodel on kasutatud väga omamoodi lähenemist. Pea pooltel piltidel figureerib nimelt papist orav. 

Kuulutuses seisab, et müüakse neljatoalist ridaelamuboksi oma aialapiga vaikses Järveküla põikätänavas, Peetri alevikust üle tee. Kuulutuse fotodel kasutatud orav, hoiatab seesama kuulutus, kolib praeguste omanikega uude kodusse, enamiku mööblist on müüjad valmis aga maha jätma.

Foto: KV.EE

Ridaelamu näol on kuulutuse andmetel tegu väga mõnusa koduga, mille parimaks osaks on aed ja terrass, kuhu pääseb otse elutoast. Terrassile langev pealelõunane päike muudab selle eriti hubaseks kohaks, kus õhtuti grillida ja lõõgastuda. Metsviinapuu ühelpool ja jasmiin teisel pool kaitsevad terrassi suurema tuule eest ja tagavad privaatsuse. «Kuigi naabrid on nii ägedad, et vahest on isegi kahju, et need taimed seal vahel on,» seisab kuulutuses.

Foto: KV.EE

Esimesel korrusel on lisaks elutoale ka avatud köök integreeritud tehnikaga ja hiiglasliku külmkapiga. Saunaentusiastile on olemas ka saun ja duširuum koos WCga. Talvel on mõnus pärast leili terrassi kaudu lumme hüpata. Esimesel korrusel on ka korralik salvestav kaminahi, millega talvel kütta. Kui seda ei viitsi teha, siis saab köetud ka õhk-õhk soojuspumbaga ja igas toas asuvate elektriradiaatoritega. 

Foto: KV.EE

Kui oled päevitamise fänn või tahad hommikupäikese käes kohvi ja mimosasid nautida , siis selleks sobib teisel korrusel asuv 10m2 rõdu. Teisel korrusel on veel ka 3 magamistuba, garderoobikapp ja vanniga vannituba/wc. 

Foto: KV.EE

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles