Fotod: ostjat otsib üks Eesti ilusamaid palkmaju

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Eestis on ilusaid palkmaju muidugi palju, aga see on ilmselt üks ilusamaid - suure osa sellest lisab ka koht, kus maja asub.

Hiiumaal Tahkunas asuvas 2016. aastal valminud rookatusega palkmajas on esimesel korrusel elutuba, köök, garderoob, wc, pesuruum ning leiliruum. Teisel korrusel on 3 magamistuba ning trepihall. 

Esimesel korrusel eluruumide pinda kokku 57 ruutmeetrit ja teisel korrusel 33,9 ruutmeetrit. Teise korruse pinda seinast-seina on 68 ruutmeetrit. Teisele korrusele viib liimpuidust trepp, mis on elutoa ja köögi vahel. Ümber maja on piiretega terass.

Foto: KV.EE

Hoonet kütab Daikini õhksoojuspump, mis vajadusel töötab ka konditsioneerina ning on kaugjuhitav mobiililt. Elutoas on Tulikivi kamin-ahi, mis püsib peale kütmist soojana ca 1 ööpäev. Saunaosas ja WC-s on elektripõrandaküte. Külmemateks talvekuudeks on lisatud teisele korruse tubadesse ka el.radiaatorid. Magamistubades kokku on 2 kaheinimese voodit ja 3 üheinimese voodit.

Foto: KV.EE

Külm vesi on tsentraalne, soe vesi el.boileriga. Kanalisatsioon lokaalne (3m3 imbtorudega septik). Elektriliitumine 3x16A. Maja on G4S valve all, mis on samuti mobiililt juhitav. Dušširuumis ja WC-s on kvaliteetsed segistid firmalt Grohe. Internet ja TV tuleb majja Telia õhu kaudu. Majal on väga kvaliteetsed Viking Window soome tüüpi puitaknad ning turvauks. 

Foto: KV.EE

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles