Kaose korraldanud üürnik kadus raha ja ruloodega

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Austraalias elaval üürileandjal on raske koorem kanda - ootamatult kadunud üürniku hävitustöö jätab tema taskusse märkimisväärse augu.

Melbourne'i linnas korterit üürile andev Peter Papas märgib, et kuigi naise igakuised üürimaksed kippusid hilja peale jääma, oli ta kinnisvara osas kohusetundlik ja lugupidav. 

«Ta jäi küll üürimaksetega hiljaks, ent maksis hiljem tagantjärele nõutust rohkem,» ütles Papas väljaandele domain.com.au.

Pikapeale jäid ka üürimaksed harvemaks, kuni hetkeni, mil Papas täiesti tühjade kätega jäi. Üürileandja päringud ja e-kirjad ei kandnud samuti vilja, niisiis otsustas mees kohapeal olukord üle kaeda. 

Üüripinnale jõudes oli aga Papase üllatus suur - viie lapse ema oli kadunud kui tina tuhka, võttes endaga kaasa üürikodu vaipkatted, uksed, käepidemed, aga ka rulood ja kardinad. Lisaks olid üürileandja kodu seinad ja aknad sisse löödud. Üürileandja kogukahju ulatub seejuures veidi üle 25 000 euro. 

«Ma olin šokeeritud, ei oleks osanud seda temast oodata,» seletas Papas. Üürikodu kohutavast seisukorrast kohkunud mees niipea üüriturule naasta ei kavatse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles