Fotod: ideaalne lahendus, mida kõik grillisõbrad oma aias kasutada võiksid (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: contemporist.com

Kui tahad kujundada oma koduaeda eriti lõõgastava nurga, võiksid proovida seda lahendust, mida on kasutatud fotodel kujutatud aias.

Kui mõelda sellele, mis koht looduses aitab kõige paremini lõõgastuda, nimetavad paljud meist mereranda. Oleks ju päris mõnus, kui see rannatunne oleks koduski püsivalt olemas, ka siis, kui kodu merest sadu kilomeetreid eemal?

Siin on suurepärane lahendus: kujunda koju lõkkeplats või grillinurk, millel klassikalise laud- või murupõranda asemel pinnakatteks hoopis liiv. Nii saab igasse koduaeda pisut rannameeleolu sisse tuua ja grillipeod muutuvad ka sellevõrra lustakamaks.

Foto: contemporist.com

Et ei tekiks muret sellepärast, et jalgadega liiv üsna ruttu laiali kantud saab, tasuks selline plats pigem pisut maasse süvistada nii, et ülejäänud maapind oleks grilliplatsist pisut kõrgemal. Variant on muidugi ka kõik ühele pinnale paigutada ja kasutada liiva laialivalgumise tõkestamiseks piirdeid.

Liiv on ka ses osas tänuväärne pinnakatja, et kui midagi juhtuma peaks, takistab see tule levikut. 

Vaata rohkem fotosid toreda aiaga majast SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles