Foto: ema kujundas poja koledast toast väga soodsalt suurepäraselt sisustatud ruumi

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Ajale jalgu jäänud ja lapsele sobimatust toast odavalt suurepärase ajatu ruumi kujundanud naine saab internetis kõvasti kiita.

Selle lastetoa muutus on päris märkimisväärne: tumedate tellisseinte ja õunaroheliste aktsentidega ruum ei vastanud kasvava lapse vajadustele ja leiutada tuli midagi, mis oleks varasemast märksa rõõmsam, aga ka ajatum, et selle kasuitusiga oleks võimalikult pikk.

Austraallanna Deb Martin ostis 2017. aastal 120-aastase maja, mis vajas päris põhjalikult kohendamist ja kaasajastamist, kõige märkimisväärsema muudatuse tegi aga läbi tema poja tuba, mis muutus tundmatuseni vähem kui tuhande euroga, vahendab news.com.au.

12-aastase Billy uus tuba oli tõenäoliselt maja jubedaim. «Ma arvan, et ma pole masendavamat tuba näinud,» meenutab Deb tumedate tellisseinte ja kummaliste roheliste aktsentidega ruumi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deb Martin (@_debmartin) on

Billy unistas meretemaatikaga toast ja seda Deb ruumi uue kujunduse loomisel ka arvesse võttis, kujundades toa, mis sobib varateismelisele Billyle nii praegu kui ka siis, kui ta aastate pärast koju käima tuleb ja oma vanas toas peatub. 

Remondile kulus vähem kui nädal ja paljud esemed toas pärinevad taaskasutusest. Remondi kogusumma jäänuks veel oluliselt väiksemgi, kuid umbkaudu 250 eurot kulutati seinte kordategemisele ja tapeetimisele, 350 aga uue vaipkatte paigaldamisele.

Billy on oma uue toaga väga rahul. Tema ja Debi lemmikesemeks on makrameest hoidiku sees olev klaaspoi, mis kuulus kunagi Debi vanaisale.

Vaata rohkem pilte SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles