Pereema avastus võib ulatada abikäe põhjakõrbenud ahjude puhastamisel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Inglise pereema puhastusnipp on ilmselt üks üllatuslikumaid, mida köökides nähtud on.

Kust ikka kõige paremini õppust võtta kui mitte teiste inimeste kogemustest ja läbielatust. Ühe inglise naise puhastusnipp langeb ilmselt kategooriasse «liiga hea et olla tõsi».

Nimelt, särava ning rasvavaba ahjuklaasi retsept koosneb tema sõnul vaid kahest koostisosast. Esimese neist saab oma kaminast kokku kühveldada, teine ootab koduomanikke reeglina igal hommikul postkastis.

Peotäis tuhka ning üks vana ajaleht peaksid oma töö eeskujulikult ära tegema. Vaja on vaid üht lootuskiirt ja kannatust. Tuhk tuleb esmalt mööda ahju klaasi laiali puistada ning seejärel klaaspind ajalehega puhtaks hõõruda, vahendab thesun.co.uk.

Vastuolisena kõlav nipp on kindlasti suureks abimeheks hetkedel, mil olmekeemiat parasjagu käepärast pole. Kasutasid ju meie esivanemadki tuhka oma hõbeehete ja – nipsasjakeste puhastamiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles