Valus õppetund: väike detail ja teadmatus rikkusid kallihinnalise seadme

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Ameerika naise külmkapi saaga on ilmselt õppetunniks meile kõigile.

2015. aastal esimest korda musta roostevabast terasest külmkappi silmanud Dana McMahan oli esimesest silmapilgust müüdud. Naise ja tema abikaasa radarile sattus aga üks taoline mõned aastad hiljem, kui paar otsustas oma kööki remontima hakata.

Pikalt internetipoode sirvinud Dana jõudis viimaks selle õigeni, ent kuna selle originaalhind oli veidi alla 4000 euro, pidi Dana järeleandmisi tegema ning soetama järjekorras teise parima variandi, vahendab apartmenttherapy.com.

Loosi läinud 1778 eurone külmik teenis pererahvast ustavalt. Suur väljaminek utsitas ka pererahvast ülimale ettevaatlikkusele ja puhtusele. Seda hetkeni, mil Dana otsustas abikaasaga puhkama minna.

Puhkusereisilt naasnud pererahvast ootas ees üks ebameeldivus teise järel. Paari palgatud majahoidja oli jätnud nende köögi tööpinnale sedelikese, millel seisis: «Mul on külmiku pärast väga kahju.»

Dana majahoidja oli nimelt külmikumagneti ühes õhtusöögi retseptiga külmkapile kinnitanud. Seda eemaldades oli aga roostevabast terasest must külmik kriimustada saanud. Seejärel kriimustusi peita proovinud majahoidja tegi aga asja kordades hullemaks.

Külmiku tootja poole pöördunud Dana jäi pika ninaga, kuna kellelgil polnud asjakohast nõu ja soovitusi külmiku taastamiseks. Selgub, et must roostevabast terasest külmik oli kõigest tavaline roostevabast terasest külmakamber, mis oli viimistlusena musta rüü peale saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles