Uudistoodete ülevaade: sisusta kodu Eesti disainiga

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto: Tootja foto

Eesti disainerid ei maga - uusi tooteid tuleb turule igal kuul. Vaatame üle, millega nutikad sisustuseloojad seekord üllatavad.

Radise öökapp HUH

Foto: Tootja foto

Hind: 250 eurot

Osta siit: Radis.ee

Radise kasevineerist valmistatud öökapp sobib suurepäraselt väga eriilmelistesse interjööridesse. Selle lihtne puhas joon ei ole pretensioonikas, kuid teeb öökapist väga nauditava sisustuselemendi paljudes magamistubades. Koosneb sahtlist ja kahest riiulist.

Anni Arro keraamiline karp

Foto: Tootja foto

Hind: 60 eurot

Osta siit: Eesti Disaini Maja

Anni Arro on selle kauni keraamilise karbi loomisel kasutanud oma ema Epp Maria Kokamäe maali. Portselanist anum on pealt osaliselt kullatud. Sobib oivaliselt näiteks ehtekarbiks, aga kaunistab ka köögiriiulit.

Riidepuu Peegel

Foto: Tootja foto

Hind: 24 eurot

Osta siit: osta.ee Eesti disaini pood

Need erilised riidepuud ei ole mõeldud kappi peitmiseks. Tegemist on omanäoliste sisustuselementidega, mis on samas ka väga praktilised. Kasevineerist ja peegeldavast komposiitpaneelist valmistatud riidepuud on viimistletud puiduvahaga.

Nahkne toidualus

Foto: Tootja foto

Hind: 12,90 eurot

Osta siit: osta.ee Eesti disaini pood

Nahkne toidualus muudab kaetud söögilaua eriti luksuslikuks. Kunstnahk on ka praktiline, kuna  seda on lihtsam hooldada kui täisnahka. Puhastamiseks piisab niiskest lapist.

Laste torn-laud Nipsti!

Foto: Tootja foto

Hind: 259 eurot

Osta siit: Eesti Disaini Maja

Montessori pedagoogikast väga popiks saanud torn lubab lapsel vanemaga koos kõigis toimetustes kaasa lüüa. Lauaks klapituna aga annab võimaluse tegelda meisterdamise-joonistamisega. Valmistatud kasevineerist.

Oot-Oot tumba Frey

Foto: Tootja foto

Osta siit: Oot-Oot

Hind: 259 eurot

Mis elavdaks esikut veel paremini kui üks mõnus erksavärviline jalatsipink! Samas sobib see toode ka  pilgupüüdjaks elutuppa tugitooli ette. Saadaval väga palju eri kanga-, aga ka jala tüübi valikuid.

KAISSU uue kollektsiooni voodi EHE

Foto: Tootja foto

Osta siit: kaissu.ee

Hind: al 850 eurot

Kodumaine mööblitootja KAISSU tuleb aprilli teises pooles välja magamistoa täiesti uue mööblikollektsiooniga. Mööbli loomisel on kasutatud tamme, metalli ja sametise tekstiili luksuslikku kooslust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles