Arendaja meelitab koduostjaid väga omapärase boonusega

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Tihedal kinnisvaraturul peavad arendajad lagedale tulema igasugu erinevate nõksudega, mille abil ostja just nende arendusest kodu valima peaks. Mõni selline «boonus» on lihtsalt kummalisem kui teine.

Luksuskorterite arendaja Vancouveris Kanadas on tulnud lagedale üsna kummalise ideega. Kõik, kes arendusse kodu ostavad, saavad lähedalasuvast söögikohast aastaks tasuta hommikueine. Välja on pakutud trenditeadlike seas menukas avokaadoröstsai, kuid võimalik on valida ka mõni teine lahendus, vahendab Fox News. 

Korterid, mida sellise nõksu abil müüakse, on nii luksuslikud, et inimene, kes endale selle kodu lubada saab, suudab ilmselt ka hommikusöögi eest probleemideta maksta, aga mõte on muidugi kena. 

Katuseterrassidega ruumikad korterid maksavad 300 000 ja 500 000 euro vahepeal. Kõige väiksemad korterid on ühe magamistoaga, kõige suuremad kolme magamistoaga. 

Kira-nimelise kortermaja arendaja ütleb ise, et see on hea võimalus pärast suurt ostu pisut raha säästa, kuid pigem oleks seda raha vaja enne ostu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles