Kaval taktika, mis aitab viitsimatuse korral koristamisega ree peale saada

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kui harjumus puudub, on väga raske koristamisega ree peale saada. Austraalia naist Susannah't innustavad sel teekonnal perekond ja sõbrad.

Selgub, et koduomanikud on kõige produktiivsemad ja tulemustele enim orienteeritud hetkedel, mil oodatakse tuttavaid-lähedasi külla.

Perekonnaliikmeid ja sõpru külla oodates on inimeste koristuspraktikad ning entusiasm vaat et mitu korda suurem kui muidu. Lähedaste ees häbisse jääda kartvad koduomanikud kraamivad ja pesevad lausa piinliku täpsusega, et majapidamine korda saata.

«Kui koristamine meele järgi pole, korralda üks õhtusöök sõprade seltsis,» pakub austraallanna Susannah Hardy, keda ennast inspireerisid põhjalikumalt koristama tema vanemad. Susannah, kes reeglina leidis alati põhjuse koristamise vältimiseks, hakkas lapse sünni järel täheldama üht isevärki käitumismustrit.

«Ma märkasin, et kui me inimesi külla kutsume, ei korista ma ainult kirega, vaid teen seda kuni kõik laitmatult puhas on. Piisab sellest, kui keegi kohvile kutsuda ning kodu on puhtam kui eales varem,» rääkis Susannah väljaandele domain.com.au.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles