Fotod: sõpradelt potilille kingiks saanud mees ei saanud aru, kuidas tema üle naerdakse (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Sõpradelt pealtnäha igati ausa potilille kingiks saanud mees ei saa endiselt aru, kuidas tema üle nalja tehakse.

Quebecis Kanadas elav Dave ei tea siiamaani, kuidas tema sõpradest töökaaslased teda ninapidi vedanud on, vahendab Reddit.

«Ühel tüdrukul minu naise kontoris tuli suurepärane idee. Ta otsustas töökaaslasele Dave´ile kaktuse kinkida. Mõeldud-tehtud. Kaktus sai kingitud, Dave´ile meeldis see väga. Ta pani taime aknalauale oma töölaua kõrvale,» kirjutab kasutaja Patrick Redditis.

Foto: Reddit

Tegelikult oli tegemist lillepotti pistetud hapukurgiga. Kingisaaja seda aga läbi ei hammustanud. Nii hakkasid kolleegid kurki iga mõne päeva järele uue vastu vahetama, et hapukurgi närbumine Dave´i tähelepanu ei ärataks.

«Pärast üht nädalavahetust, kui ilm oli olnud väga kuum, oli kaktus esmaspäevaks täiesti ära kuivanud. Dave oli väga kurb! Aga «kaktuse» kinkinud tüdruk niiöelda kastis seda, ehk siis vahetas kurgi jälle välja, ja kõik sai taas korda,» jätkab Patrick.

Lõpuks hakkas kingitegija kahtlema, et Dave lollitab ise kontoritäit rahvast, sest talle tundus kahtlane, et inimene tõesti kaktust potilillest ei erista. Niisiis rääkis ta mehele kõik ära, aga selgus, et Dave´il polnud tõesti õrna aimugi, missuguse kingi sõbrad tööl talle teinud olid. 

Tõenäoliselt on tegu ühe paremini läbi mõeldud ja pikaajaliseima petuplaaniga, mida kogu maailma kontorites seni nähtud. Millseid nalju teie kontoris kolleegidele tehtud on?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles