Uus põnev värvimistrend on vallutamas sisekujundusmaailma

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kodudes üle kogu maailma tõstab pead üks põnev värvimistrend, mille osas nüüd ka sisekujundajad oluliselt leplikumad on.

Kontrastsed paneelid ja seinad on minevik – kodudesse on jõudnud siseuste värvimise trend, millele sisekujundajad nii pea pidurit veel ei tõmba, vahendab realsimple.com.

Värvitud siseuste juures on kõige kõnetavamaks ilmselt loominguline ja kujunduslik vabadus, mis sellega kaasneb. Siseuste värvid võivad lähtuda interjööris juba leiduvatest värvidest, ent need võivad kontrastina ka mõnda teise värvigammasse hüpata, valik on igaühe enda teha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Notice anything new? I was feeling extra motived this week and started a project I've been wanting to do for a while. Any guesses on what it was? The answer (and step-by-step instructions) are new on the blog, so head over to the link in my profile! . . . . . . . . . #painteddoor #interiordesign #entryway #howihome #painteddoors #betterhomesandgardens #farmhousestyle #blackdoors #apartmenttherapy #blackdoor #interiordoors #littleaccountlove #tradhome #homesofig #howwedwell #myinspiredhouse  #makehomematter #myhumbleabode #lovewhereyoudwell #diyhomedecorprojects #budgetdecor #decoratingonabudget  #designonabudget #dailydecordose  #homedecorator #sherwinwilliamspaint #doingneutralright #diyhomeimprovement #diyhomeprojects

A post shared by Zoe Hunt ? DIY and Design (@craftedbythehunts) on

Erksad värvid lisavad ruumi energiat ja särtsu, samal ajal kui neutraalsed värvitoonid aitavad veidi malbemat joont hoida. Musta värviga on aga veidi keerulisem – jõulist ja dramaatilist värvi lihtsalt peab oskama sobitada, vastasel juhul võib see elamispinnast liialt sünge mulje jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles