Pilt selgeks: kas renoveerida terve kodu või teha seda sammhaaval?

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Remonti planeerides jaotuvad koduomanikud reeglina kahte leeri - on neid, kes planeerivad üldremonti kodus, ent on ka neid, kes teevad seda tuba toa haaval. Milline variant on otstarbekam?

Ühe hoobiga tehtud remonti peljatakse eeskätt selle suure mahu ning rahakulu poolest. Samuti võtab see oluliselt rohkem aega kui ühe toa renoveerimine. Ükshaaval tubasid remontides võib aga jääda tunne, et üks remont ajab teist taga ning otsa ei paista tulevat, seda ka kümme aastat hiljem.

Asjatundjad leiavad, et kuigi üldremont on veidi ajamahukam ja esialgu ka mõnevõrra kulukam, on see planeerimise seisukohalt oluliselt otstarbekam variant, muutes planeerimise ning renoveerimisprotsessi hõlpsamaks ja ka sujuvamaks.

«Renoveerimine on intergreeritud protsess, mis hõlmab disaini, paigaldamist, torutöid jms. Suurem tööpõld võimaldab teil laiemalt planeerida,» ütles renoveerimisettevõtte omanik Jean Brownhill väljaandele realsimple.com. «Saate teha rohkem ning seda ka õiges järjekorras,» on Brownhill üldremondi eelistes veendunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles