Fotod: müügile on tulnud kodu neile, kes koliks kohe maale, kui seal töökoht ootamas oleks

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Tihti kurdetakse, et küll koliks maale, aga seal ei ole ju tööd ja nii ei ole see asi kuidagi mõeldav. Siin on kinnisvarapakkumine, mis annab kodu ja töökoha korraga: peamaja juurde kuuluvad mitmed tootmishooned.

Raplamaal Kalda külas on müüa kolmest kinnistust koosnev majapidamine, mille krooniks on kaunis kaasaegne taluhäärber. Maad on kinnistutel kokku tervelt 18 hektarit, hoonestus on uus ja ehitatud viimase kümne aasta jooksul.

Kõik majapidamiseks ja kinnistu hooldamiseks juba olemas olev tehnika jääb kauba sisse. Samuti jääb kokkuleppeline osa mööblist majja, milles pinda tervelt 431 ruutmeetrit - ruumipuudus siin juba kimbutama ei tule.

Foto: KV.EE

Lisaks peamajale kuulub kompleksi külalistemaja, garaaž ja majandushoone ning tootmis- ja tallihooned. Hoonete ehitusel on kasutatud ainult kõrge kvaliteediga materjale ja maitsekat viimistlust. 

Peamaja sisustamisel on kasutatud eranditult kvaliteetset ja tuntud kaupa, olgu tegemist sisustuse või tehnikaga. Kogu maja graanulpuidu küttel, energiakatkestuste tarbeks varugeneraator.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles