Moodsa joonega elegantne riidekapp on alati õige valik

Kaup24
Copy
Foto: Kaup24

Kaks kõige olulisemat mööblieset magamistoas on voodi ja riidekapp. Mõnusa voodi saab välja valida üsna lihtsalt, sobiva riidekapi leidmine võib olla aga paras nuputamine. Kindlasti ei saa alt minna aga minimalistlikult valge kapiga, kus on piisavalt riiuleid, kapikorve ning toru riidepuude riputamiseks.

Kui soovid, et magamistuba oleks sisustatud puhtas ja modernses stiilis, siis sobivad Kaup24 e-poe valikust kindlasti peegelustega riidekapid Max, Iness või Charlotte.

Kõik kolm kappi on valmistatud vastupidavast puitlaastplaadist, materjalist mis on samaaegselt kerge, piisavalt tugev ja soodne. Puitlaastplaadist valmistatud mööbel kestab aastaid pakkudes samas ka silmailu.

Veetlev kapp Iness

Enne kapi ostmist tuleks kaaluda, kui suurt kappi tegelikult vaja on? Kas Sulle meeldib endale pidevalt poest uusi ja põnevaid riideid osta? Või koosneb kogu Su garderoob ainult teksadest ja teesärkidest? Kas soovid ka kingad kappi ära paigutada?

Hästi organiseeritud kapp muudab hommikuse tööpäevaks valmistumise rõõmsamaks ja lihtsamaks. Rõivad annavad teistele inimestele sõnumi selle kohta, kes me oleme. Korras riidekapis on kergem valida, mida me enda kohta öelda tahame.

2 meetrit kõrge ning 1,5 meetrit lai riidekapp Iness mahutab mugavalt ära ühe korraliku garderoobi. Kapil on 2 peeglitega lükandust ja nii saab enne toast välja tõttamist oma välimusele visata veel ühe pilgu.

Kapis Iness on risti asetsev riidepuu  kostüümide, pintsakute või triiksärkide tarbeks ning ohtralt riiuleid, kuhu paigutada T-särke. Kappide ülemistel riiulitel on ruumi  ka näiteks talviste mütside-sallide paigutamiseks ning riidekapi põrandale mahuvad ära kingakarbid või pisemad sporditarbed.

Lamineeritud puitlaastplaadist kapp ei ole päris puidust riidekapp, aga see näeb kena välja ja sobib kaasaegsesse magamistuppa imeliselt. Lisaks võluvale valgele on kapp saadaval veel šokolaadikarva pruuni, heleda tamme ja karges hallis toonis.

Vaata lähemalt https://kaup24.ee/et/mbel_ja_sisustus/elutoambel/kapid/kapid-kapp-iness-valge?id=594985

Mahukas riidekapp Max

See Poolas valmistatud riidekapp mahutab ära kogu korraliku garderoobi ning ruumi jääb ka aksessuaaride ning voodipesu jaoks.

Kapil on kaks maitsekat peeglitega ust. Ühe taha saab kenasti rippuma panna pintsakud ja viigipüksid ning teise peegelukse taga leiavad endale avaras riiulis koha kampsunid. Kindlasti jääb seal ruumi veel ülegi, sest kapp Max on 2 meetrit kõrge ning 1,5 meetrit lai.

Minimalistliku disainiga kapid sobituvad valatult igasse magamistuppa! Tuleb välja valida vaid õige toon. Kapid Max on lisaks valgele saadaval veel halli, musta ja pruunina.

Vaata lähemalt https://kaup24.ee/et/mbel_ja_sisustus/elutoambel/kapid/kapid-riidekapp-max-valge?id=826983

Avar riidekapp Charlotte

Enne riidekapi ostmist tasub aga kindlasti üle mõõta nii kapp kui ka tuba. Vaadeldavatest kappidest on kõige suurem Charlotte, mis on 215 sentimeetrit kõrge ning 180  sentimeetrit lai.

Magamistoa sisustamisel võib olla suur soov paigutada sinna kõik võimalikku mööblit, tegelikult võib piirduda ka vaid ainult hädavajalikuga. Pealegi, vähese mööbliga magamistuba tundub avaram. Kapp riietele on aga kindlasti üks vajalikumaid mööbliesemeid ning selle osas järeleandmisi teha ei maksa. Korralik ja avar kapp tähendab, et kõik esemed saab ilusti ära paigutada ning tuba on seega lihtsam korras hoida.

Kui toas selle jaoks ruumi on, siis tasub kindlasti mõelda ka avarama kapi peale. Kapil Charlotte on kaks kena peeglitega ust ning lisaks riiulitele on kapis ka koht, kuhu rõivaid riidepuuga rippuma panna. Selles avaras kapis on ilmselt ruumi veel kottide, mälestusesemete ja koheva sooja teki jaoks.

Lisaks valgele on see kapp saadaval mustana, šokolaadi karva pruuni ja heleda tamme toonis.

Vaata lähemalt https://kaup24.ee/et/mbel_ja_sisustus/elutoambel/kapid/kapid-kapp-charlotte-valge?id=594961

Riidekappide hinnad Kaup24 e-poes jäävad 100 ja 700 euro vahele. Kolm nägusat suurt kappi, mida siinkohal tutvustame, on üsna soodsad ning nende eest tuleb välja käia 200-300 eurot. Nii jääb raha ka teiste mööbliesemete jaoks.

Kindlasti leiavad nendes kenades kappides oma koha kõik püksid, särgid, kindad ja kummikud.

Copy
Tagasi üles