Lasnamäe kinnisvaraturg tuksub jätkuvalt muukeelse elanikkonna toel

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Lasnamäe kinnisvaraturg jätkab muutusteta.
Lasnamäe kinnisvaraturg jätkab muutusteta. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Lasnamäe, kogu oma ilus ja valus, on hoolimata möödunud aegadest jätkuvalt populaarne asupaik, kuhu elama asutakse. Miks on see nii?

Arco Vara maaklerid leiavad, et erinevad kohalikud sündmused on reeglina need, mis inimeste turvatunnet ja kuvandit teatud piirkondadest mõjutavad. Magalarajoonidest on aga enim hinnas Lasnamäe, mille vastu on Uus Maa Pluss kinnisvara müügipartneri Katrina Belogorodtseva sõnul alati suur huvi olnud. 

Peamisteks huvilisteks on tema sõnul vene keelt kõnelevad kliendid, kes on elanud Lasnamäel või tulnud siia näiteks Ida-Virumaalt või kusagilt mujalt.

«Nii öelda muukeelsete elanike seas on Lasnamäe alati olnud populaarsem kui mõni teine magalarajoon,» kinnitas ta. Korteriotsijate peamisteks argumentideks on seejuures veidi mõistlikumad planeeringud ning hilisemad ehitusaastad, võrreldes teiste magalarajoonidega. 

Laagna teele planeeritavad filmivõtted ega ka elanike järjepidev sissevool ei tohiks oma eksklusiivsusest ja laiahaardelisusest hoolimata Lasnamäe ruutmeetrihinnale mõju avaldada, hinnad püsivad stabiilsena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles