Kinnisvaraportaal: Tallinna linnaosad, kuhu on kõige lihtsam üürikorterit leida

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Korter.
Korter. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

2019. a maikuus otsis portaali KV.EE vahendusel Tallinnas üürnikku 2015 korterit. Aastataguse ajaga võrreldes on korterite üüripakkumiste arv vähenenud kuus protsenti. Vaatame üle, millised on kõige korteririkkamad linnaosad.

Piirkondlikult on korterite üüripakkumistest kõige suurem osa portaalis KV.EE ehk 828 korterit ehk 41 protsenti pakkumiste koguarvust Tallinna kesklinnas. (See pakkumiste arv jaguneb veel omakorda Tallinna kesklinna asumite, muuhulgas Kadrioru ja Vanalinna vahel.)

Kesklinnale järgnevad portaali KV.EE üüripakkumiste arvu poolest Lasnamäe ja Põhja-Tallinn. Lasnamäe üüripakkumiste rohkuse taga on lihtne asjaolu, et tegemist on väga suure linnaosaga, kus elab Tallinna linna andmetel 118 000 elaniku.

Põhja-Tallinna suure pakkumiste arvu tekitab jätkuvalt järjest populaarsust juurde võitev Kalamaja asum. Samuti on Kalamaja positiivne kuvand kandunud nii Pelgulinna asumile kui Põhja-Tallinnale laiemalt. See on aktiveerinud kinnisvara ostu-müügiturgu, muuhulgas ka üüriinvesteeringute tegemise hindu.

Foto: KV.EE
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles