Fotod: ühes Eesti kauneimas paigas on müüa järjest enam hinda minev suvilatüüp

Copy
Foto: KV.EE

Harjumaal on Eesti üheks kauneimaks peetavas piirkonnas müüa suvekodu, mis üha enam hinda läheb.

Müüa üheks Eesti kauneimaks peetava joastiku Treppojaga piirnev Metsaveerul asuv 1877 ruutmeetri suurune kinnistu. Kinnistu on omapäraselt kahetasandiline, kõrgemas pooles asub endine suvila, mille puhul uuel omanikul tuleb teha otsus, kas renoveerida või rajada endale uus eramu. 

Foto: KV.EE

Esimesel korrusel paikneb väga suurte klaasidega elutuba millest saab otse astuda ka poolt maja ümbritsevale rôdule, millelt avaneb vaade kinnistule ning Treppojale. 

Esimesel korrusel on peale suure kaminaga elutoa veel üks magamistuba, köök ja kuivkäimla. Köögist on ligipääs algselt pesemiseks ehk saunaruumiks môeldud ruumi, mida hiljem on lihtsalt panipaigana kasutatud. 

Foto: KV.EE

Teisel korrusel on lisaks kaks tuba, millest üks on läbikäidav. Hubasust lisab teisel korrusel paiknev samasugune suur rôdu, kui on alumisel korrusel.

Kinnistu asub tupiktänava lõpus, mis pakub privaatset, rahulikku ning vaikset elu- või puhkekeskkonda. Ligi pooled samal tupiktänaval elavatest inimestest elab kohapeal ka aastaringselt. Tupiktänava muudab turvalisemaks ka värav, mis asub ristteel suurema teega. 

Foto: KV.EE

Kinnistul on hooldamist vajavad õunapuud, samuti erinevad ilu – ning marjapõõsad. Kinnistu madalam osa piirneb Treppojaga, mis pakub silmailu nii talvisel, kui suvisel ajal. 

Tegemist on nii Eestis kui välismaal üha popimaks muutuva A-kujulise suvilatüübiga, millega on võimalik ette võtta äärmiselt põnevaid renoveerimisprojekte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sunset Magazine (@sunsetmag) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roots Mountain House (@rootsmountainhouse) on

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles