Fotod: auhinnatud ja väga osavalt renoveeritud kodu otsib uut omanikku

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Tartus otsib uut omanikku korter, mis on väga nutikalt renoveeritud ja tubli töö eest ka auhinna võitnud. 

Ülejõe linnaosas müüa väike ja hubane ning praktilise lahendusega ühetoaline saunaga korter. Korter asub kahekorruselise korterelamu esimesel korrusel ning on eraldi sissepääsuga sisehoovist.

Foto: KV.EE

Korteriesine õueala on kaetud kiviparketiga ning paigaldatud on uus aed jalgväravaga ja ka puldist juhitava autoväravaga. Sõidukit saab parkida mugavalt kas hoovis või tänaval (tasuta piirkond).

Foto: KV.EE

Korter on täielikult renoveeritud 2017.a. ning samal aastal tituleeritud ka «Aasta inspireerivaim kodu 2017» tiitliga. Väga põhjaliku ehitustöö üheks eesmärgiks oli võimalikult hea helikindluse saavutamine, mis on väga hästi ka õnnestunud.

Foto: KV.EE

Renoveerimise käigus vahetati aknad, uksed, vee-ja kanalisatsioonitorustik, elektrijuhtmestik ning soojustati ja betoneeriti põrandad terve korteri ulatuses. Terve korteri ulatuses on paigaldatud ka vesipõrandaküte. Korteris on saun.

Foto: KV.EE

Korteri sisustamisel kasutatud tooteid esindavad muuhulgas kaubamärgid: Harvia, Hansgrohe, Andres, Vita, Deko-Light, SOLU light, JUNG, BOSH, SMEG, Wesse. Korterisse jääb ja sisaldub hinnas kogu olemasolev sisustus.

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles