Fotod: Nõmmel müüakse väga ootamatu lisandiga eramaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Tallinnas Nõmmel tähe tänaval on müüa eramaja, millel on üks sellist mõõtu kodu kohta väga ootamatu lisand.

Müügile on tulnud hinnatuimas linnaosas Nõmme mändide vahele peitunud privaatne kinnistu koos intelligentse kolmekorruselise eramuga.

Foto: KV.EE

See on eramu, milles saavad kokku Nõmme hindamatu miljööväärtus ja tänapäeva «targa maja» innovatiivsus ning tehnoloogia. Hoonel on kaks maapealset korrust ja keldrikorrus mida omavahel ühendab sisseehitatud Kone lift - haruldus, mida säärastes eramutes Eestis reeglina ei kohta. 

Foto: KV.EE

Keldrikorrusel asub suurepärane saunakompleks mugava eesruumi, leiliruumi ja aurusaunaga, millele lisavad vürtsi mitmed värvimängulised LED-valgustussüsteemid. Samuti on koha leidnud suur garaaž kahele autole, tehnoruum ja garderoob/majapidamisruum.

Foto: KV.EE

Esimeselt korruselt leiab avara poolkaarja aknapindadega elutoa, köögi ja külalistetoa ning täielikult eraldiseisva sissepääsuga töötoaks mõeldud kabineti koos rõduga. Teisel korrusel on kolm magamistuba ja märgruum dušiga. Põrandaks on valitud tammepuidust põrandalauad, puuduvad uksepakud tagavad takistusteta liikumise, valgust annavad juurde katuseaknad ja kaks rõdu.

Foto: KV.EE

Miljööväärtuslik eramu on ehitatud 1955 aastal ja renoveeritud 2018. aastal. Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles