Need taimed sobivad väga hästi sinu magamistuppa

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: pexels.com

Magamistuba saab väga edukalt värskendada ja kaunistada toataimede abil. Need taimed sobivad väga hästi sinu magamistuppa.

Lavendel

Lavendlit ei peeta reeglina toataimeks, kuid kui seda õigesti kasvatada ja hooldada sobib ta ka sisetingimustesse. Lavendel tahab olla otsese valguse käes mõned tunnid, soovitav on hoida lavendlit akna lõunapoolsel osal. Kasta tuleks teda siis, kui muld on veidi kuiv, kuid kndlasti ei tohiks teda üle kasta.

Leedipalm

Leedipalm sobib väga hästi dekoratsiooniks näiteks öökapi peale. Leedipalmi pole ka raske kasvatada, sest ta eelistab eredat valgust ja kasta tuleks teda alles siis, kui pinnase ülemine osa on kuivapoolne.

Kummipuu

Kummipuu on suurte ja laiade lehtedega. Ta armastab mõõdukat kuni eredat valgust ja samuti peab taim olema pidevalt niiske, et ta saaks korralikult kasvada.

Kuldviljakpalm

Taime lehed võivad kasvada väga kõrgeks, seetõttu arvesta, et tal on kasvamiseks palju ruumi vaja. Otsest päikesevalgust ta ei soovi ja tema muld peab olema piisavalt niiske, kuid mitte läbimärg.

Ämblik taim

Taime triibulised lehed lähevad lõpuks kaardu ja sinna moodustuvad väikesed pesad, mis meenutavad väikesi beebi ämblikke. 

Draakonipuu

Draakonipuid on palju erinevaid, seetõttu vali endale sobiv välja. Taim eelistab mõõdukat valgust ja kergelt niisket mulda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles